TOP 10 – bílé a zasněžené vánoční stromky pro letošní rok

Svět Stromků / 23 října, 2023

Zasněžený design je jedním z nejnovějších a nejoblíbenějších trendů. Jste příznivci originálního stylu nebo milovníci sněhu a zimy? S bílými vánočními stromky si rozhodně přijdete na své.

Přečíst více »

TOP 10 – Moderní vánoční stromky pro letošní rok

Svět Stromků / 5 září, 2022

Moderní vánoční stromek kombinuje klasiku s inovativním designem. Jak má vypadat moderní vánoční stromek, který odráží současné trendy?

Přečíst více »

TOP 10 – Luxusní vánoční stromky pro letošní rok

Svět Stromků / 30 srpna, 2022

Luxusní stromky se vyznačují vysokou kvalitou a dokonalým a realistickým vzhledem, čímž dokonale imitují živý strom.

Neexistuje pro vás žádný kompromis v kvalitě nebo dokonalém vzhledu? Pak jste na správném místě! Luxusní stromy jsou určeny pro ty, kteří hledají eleganci, styl a exkluzivitu.

Přečíst více »

Správná výška a tvar vánočního stromku pro váš domov

Svět Stromků / 15 října, 2024

Chystáte se koupit umělý vánoční stromek? Nevyplatí se dělat unáhlený výběr a je třeba zvážit důležité faktory, které ovlivní správný výběr stromku.

Přečíst více »

Nejlepší místa pro umístění vánočního stromku doma

Svět Stromků / 8 října, 2024

Vánoční stromek je ústředním prvkem vánoční výzdoby a je důležité, kam ho umístíte, protože to ovlivní celkovou vánoční atmosféru.

Víte, kam je ideální umístit vánoční stromek? Tipy a nápady na ideální místa najdete v našem článku.

Přečíst více »

Jak zajistit, aby váš stromek voněl jako živý?

Svět Stromků / 1 října, 2024

Vybrali jste si také umělý vánoční stromek?  S úžasem obdivujete jeho dokonalost , ale i když se zdá být vše dokonalé, stále tomu něco chybí?

Jediné, co můžete umělému stromku vytknout, je absence tradiční a charakteristické vůně živého jehličí.

Přečíst více »

Jak připevnit věnec a girlandu bez šroubů a hřebíků?

Svět Stromků / 25 září, 2024

Vánoční věnce a girlandy jsou součástí vánoční výzdoby a dotvářejí její celkový vzhled. Problém však může nastat při jejich umístění a upevnění.

Přečíst více »

Skvělé nápady na vánoční výzdobu schodiště

Svět Stromků / 18 září, 2024

Schodiště je místo, které je součástí mnoha obydlí. Pokud však jde o vánoční výzdobu, bývá často přehlíženo, nebo si ho dokonce mnozí ani nevšimnou. My si však myslíme, že je pro vánoční výzdobu jako stvořené.

Přečíst více »

Úzké stromy – stylové řešení pro omezené prostory

Svět Stromků / 10 září, 2024

Patříte k lidem, kteří si při slově vánoční stromek představí obrovský a okázalý stromek, který kraluje vánočnímu dění u vás doma a nikdo z něj nemůže spustit oči? Tato představa se však okamžitě rozplyne, jakmile přehodnotíte prostor, který máte pro svůj vánoční stromek k dispozici?

Přečíst více »

Novinky 2024 – umělé vánoční stromky, které si nesmíte nechat ujít

Svět Stromků / 5 září, 2024

Umělé vánoční stromky mají u našich zákazníků velký úspěch a poptávka po nich neustále roste.

Snažíme se rozvíjet a rozšiřovat naši nabídku, komunikovat s našimi zákazníky, reagovat na jejich podněty a požadavky a, což je důležité, získávat od nich zpětnou vazbu. Neustále také sledujeme trh i módní trendy a snažíme se s nimi držet krok.

Přečíst více »

Kdy jsou Vánoce – znáte důvody, proč je slavíme?

Svět Stromků / 3 září, 2024

Kdy jsou Vánoce a proč je vlastně slavíme? Jaký původ mají tyto nejkrásnější svátky v roce a jak se jejich oslava vyvíjela? Dnes jsou Vánoce náboženským i kulturním svátkem, který se soustřeďuje na narození Ježíše a slaví se po celém světě. Známe však jejich původ?

Přečíst více »

Vánoční jídla ve světě

Svět Stromků / 19 prosince, 2023

Když se řekne Štědrá večeře, hned si představíme smaženého kapra s majonézovým salátem. Vánoční jídla se však v různých zemích liší a štědrovečerní menu je v jiných regionech diametrálně odlišné. Vánoční jídla ve světě se liší zejména z geografických a historických důvodů. Podívejme se společně na to, čím by nás v různých zemích světa u štědrovečerního stolu pohostili. Kapr se salátem by to rozhodně nebyl!

Přečíst více »

Vánoční koledy: Odkud se vzala tato tradice?

Svět Stromků / 13 prosince, 2023

Vánoční koledy nepochybně patří k těm nejkrásnějším vánočním tradicím. Jak je to však s jejich historií? Kdy vznikla vánoční koleda a jak se stala tradicí, která nám dotváří celkovou vánoční atmosféru se dozvíte v našem článku. Rovněž vám přinášime nejoblíbenejší české vánoční koledy, bez kterých si Vánoce neumíme představit.

Přečíst více »

Navštivte nejhezčí vánoční trhy v Evropě

Svět Stromků /

Vánoce. Čas radostí, pokoje a rodiny. Pro mnoha lidí nejhezčí svátky celého roku. Jak si je užít co nejvíc? Samozřejmě, k Vánocím neodmyslitelně patří také vánoční trhy. My vám představíme nejhezčí vánoční trhy v Evropě, které se opravdu oplatí navštívit.

Každý z nás preferuje jiné místo na návštěvu vánočních trhů, což je naprosto pochopitelné. Tenhle rok by už snad neměli být žádné zdravotnické opatření, které by nám cestu na vánoční trhy mohli překazit. Právě proto se s vámi chceme podělit o inspiraci, kam na vánoční trhy v Evropě.

Přečíst více »

Vánoční zvyky a tradice v Česku a ve světe

Svět Stromků / 12 prosince, 2023

S vánočními svátky se spájí množství vánočních tradicí a zvyků, které většina lidí dodržuje ještě dnes. Nenajdeme snad ani jednu rodinu, která by nedodržovala ani jeden z vánočních zvyků. Tradice se jemně liší v závislosti od regionu, nakolik jak se říká „Jiný kraj, jiný mrav“. Sesbírali jsme pro vás vánoční zvyky ve světě, které vás možná překvapí. Samozřejmě neopomeneme ani naše vánoční zvyky v Česku. Tak co, který z následujících vánočních zvyků má místo při vašem štědrovečerním stole?

Přečíst více »

TOP 10 vánoční koledy

Svět Stromků / 5 prosince, 2023

Nedílnou součástí vánočních svátků jsou vánoční koledy, tedy písně s vánoční tématikou. Připomínají nám význam vánočních svátků a pomáhají nám spojit se s těmito důležitými hodnotami. My jsme pro vás sesbírali ty nejznámější klasické koledy, bez kterých si Vánoce ani neumíme představit.

Přečíst více »

Recepty na vánoční cukroví moderní hospodyňky

Svět Stromků / 30 listopadu, 2023

Vánoční cukroví k Vánocům prostě patří a zaručeně se nenajde ani jedna domácnost, která by na vánočním stole neměla chutné, sladké dobroty. My jsme pro vás sepsali ty nejlepší recepty na vánoční cukroví, na kterých si pochutná celá rodina. Nejlepší vánoční cukroví, nemusí být ovšem pouze tradiční vánoční cukroví, které známe od našich babiček, ač se jimi samozřejmě můžeme inspirovat. Dnes je velmi oblíbené i zdravé vánoční cukroví, bezlepkové vánoční cukroví či veganské vánoční cukroví.

Podívejte se spolu s námi na ty nejlepší recepty na vánoční cukroví.

Přečíst více »

Vánoční přání – TOP 50

Svět Stromků / 28 listopadu, 2023

Vánoční přání na pohlednicích či vánoční sms přání potěší snad každého z nás. Pocit, že na nás někdo myslí i během nejkrásnějších svátků v roce zahřeje na duši a dokáže znásobit krásnou vánoční atmosféru. Potěšte letos své blízké i vy a pošlete jim vánoční přání od srdce.

My jsme pro vás sesbírali nejlepší vánoční přání, kterými zaručeně obveselíte svou rodinu, přátele i známé.

Přečíst více »